Het aller groenste tuincentrum van Nederland

Vijvervissen en vijverbenodigdheden

Vijveraanleg

Een vijver is de eye-catcher in de tuin! De aanleg van een vijver het het onderhoud daarvan is redelijk eenvoudig  en voor iedereen weggelegd. Heeft u hulp nodig? Tuincentrum de Hark kan u met raad en daad bijstaan.

Vijvervissen

Aanleg

Planten

Onderhoud

Vissen

De aanleg van vijvers is vakwerk waar veel kennis mee is gemoeid. Gelukkig is deze kennis toegankelijk voor iedereen. Google maar eens op vijveraanleg en je krijgt veel resultaten. De vraag is echter hoe betrouwbaar deze informatie is. Wil je er zeker van zijn dat jouw vijver vakkundig wordt aangelegd, neem dan contact op met onze vijverspecialisten.

Planten zijn noodzakelijk voor een goed biologisch evenwicht in de vijver. Bij een goed biologisch evenwicht blijft het water helder en vrij van ziekten. Dit is goed voor de planten, de vissen en iedereen die van een vijver wil genieten. De keuze van planten is afhankelijk van vele factoren. Vraag onze specialisten voor een goed advies.

Als er biologisch evenwicht is in de vijver is er weinig onderhoud nodig. Toch is geen enkele vijver geheel vrij van onderhoud. De mate van onderhoud hangt onder andere af van het seizoen en de soort vissen die in de vijver huist.

Een vijver zonder vissen is als een huis zonder tuin; er ontbreekt iets. Gelukkig heeft Tuincentrum de Hark een groot assortiment vissen. Of het nu gaat om de oude vertrouwde goudvis of de sierlijke steur, de Hark heeft het allemaal. Natuurlijk hebben we ook een groot assortiment visvoer.

         

Kopje Koffie?

Kom snel langs in ons gezellige restaurant voor een lekkere kop koffie en een overheerlijk stuk appeltaart voor maar €3,50!Aanbieding

Tuinset Billy nu van:

€1200,00 voor €899,00Meer tuinmeubelen op onze tuinmeubelpagina. Klik hier

Onze Nieuwsbrief


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvangen aanbiedingen en tuintips van de echte specialist!